Aplicații
ambalare
procesarea cărnii
însăcuire/desăcuire
îmbuteliere
navetizare/denavetizare
Sistem robotic pentru manipularea pâinilor în navete
Celula robotizată pentru așezarea pâinilor în navete este o soluție modernă și eficientă în industria panificației, automatizând procesul de manipulare a pâinilor în navete pentru transport sau depozitare.
Această tehnologie reduce semnificativ efortul manual, crește productivitatea și asigură o manevrare uniformă și rapidă a produselor, minimizând riscul de deteriorare și optimizând fluxul de lucru în fabricile de panificație.
Igienă
Producătorii de roboți acordă o importanță deosebită siguranței în dezvoltarea sistemelor de automatizare. În industria alimentară, siguranța implică și prevenirea riscului de contaminare microbiană.
Soluțiile oferite de Micropack Automatizări pentru acest sector respectă cele mai înalte standarde de igienă.
Lucrul în camera frigorifică
Celulele robotizate sunt adesea esențiale pentru protejarea oamenilor de sarcini care le pot afecta sănătatea, precum aplecările repetate, ridicarea de greutăți sau munca în medii dificile, cum ar fi depozitele frigorifice.
Roboții industriali sunt capabili să funcționeze în camere frigorifice la temperaturi cu mult sub 0°C fără a necesita echipamente speciale de protecție, iar rezistența lor la frig conferă soluția ideală pentru automatizarea proceselor din industria alimentară.
Contactează-ne sau lasă-ne un mesaj
Telefon
0757 088 844
contact@micropack.ro
Calea Chișinăului, nr. 25, Iași, 700265