Maşină de ambalat lichide în caserole cu foiţe personalizate
Maşina este folosită pentru dozarea produselor păstoase (muştar, ketchup, sosuri, maioneză, miere, gemuri etc.);
Funcţionare:
– sistemul de dozare este de tip piston cu cursă reglabil şi acţionare pneumatică
– lichidul este aspirat dintr-un rezervor şi apoi refulat în caserole;
– lipirea capacelor se face cu ajutorul unui dispozitiv de lipire termică la care se poate schimba capul de lipire în funcţie de diametrul caserolei;
– se pot schimba cuiburile pentru caserole din placa rotativă în funcţie de diametrul caserolei.
Caracteristici:
– realizeaza 18-22 caserole / minut
Notă:
Opţional, maşina poate fi dotată cu o bandă pentru transportul produselor la postul următor (ambalare în cutii) şi cu o masă rotativă de stocare la capătul benzii.
Maşină de ambalat lichide în caserole cu foiţe personalizate, PDF